Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Añorga, Larraitz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monteiro, Tiago, Rodrigues, Patrícia R., Gonçalves, Ana Luisa, Moura, José J.G., Jubete, Elena, Añorga, Larraitz, Piknova, Barbora, Schechter, Alan N., Silveira, Célia M., Almeida, M. Gabriela
Publikováno v:
In Talanta 1 September 2015 142:246-251
Autor:
Loaiza, Oscar A., Lamas-Ardisana, Pedro J., Añorga, Larraitz, Jubete, Elena, Ruiz, Virginia, Borghei, Maryam, Cabañero, Germán, Grande, Hans J.
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry February 2015 101:58-65
Autor:
Lamas-Ardisana, Pedro J., Loaiza, Oscar A., Añorga, Larraitz, Jubete, Elena, Borghei, Maryam, Ruiz, Virginia, Ochoteco, Estibalitz, Cabañero, Germán, Grande, Hans J.
Publikováno v:
In Biosensors and Bioelectronics 15 June 2014 56:345-351
Autor:
Rychlik, Michael, Zappa, Giovanna, Añorga, Larraitz, Belc, Nastasia, Castanheira, Isabel, Donard, Olivier, Kouřimská, Lenka, Ogrinc, Nives, Ocké, Marga, Presser, Karl, Zoani, Claudia
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry
Frontiers in Chemistry, Frontiers Media, 2018, 6, pp.49. ⟨10.3389/fchem.2018.00049⟩
Frontiers in Chemistry, 6
Frontiers in Chemistry, Frontiers Media, 2018, 6, pp.49. ⟨10.3389/fchem.2018.00049⟩
Frontiers in Chemistry, 6
Free PMC Article: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5972778/ Food integrity is a general term for sound, nutritive, healthy, tasty, safe, authentic, traceable, as well as ethically, safely, environment-friendly, and sustainably produced fo
Autor:
Rychlik, Michael, Zappa, Giovanna, Añorga, Larraitz, Belc, Nastasia, Castanheira, Isabel, Donard, Olivier F. X., Kouřimská, Lenka, Ogrinc, Nives, Ocké, Marga C., Presser, Karl, Zoani, Claudia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::cf287de54fabde41aedd81a207f6e14f
https://mediatum.ub.tum.de/1482724
https://mediatum.ub.tum.de/1482724
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lamas-Ardisana, Pedro J., Casuso, Pablo, Fernandez-Gauna, Ivan, Martínez-Paredes, Graciela, Jubete, Elena, Añorga, Larraitz, Cabañero, Germán, Grande, Hans J.
Publikováno v:
In Electrochemistry Communications February 2017 75:25-28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rychlik, Michael, Zappa, Giovanna, Añorga, Larraitz, Belc, Nastasia, Castanheira, Isabel, Donard, Olivier F.X., Kouřimská, Lenka, Ogrinc, Nives, Ocké, Marga C., Presser, Karl, Zoani, Claudia
Food integrity is a general term for sound, nutritive, healthy, tasty, safe, authentic, traceable, as well as ethically, safely, environment-friendly, and sustainably produced foods. In order to verify these properties, analytical methods with a high
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0cef8e64b59d748c40a0289b7d2011e3