Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Açaí oil"'
Autor:
Katia Regina Assunção Borges, Lais Araújo Souza Wolff, Marcos Antonio Custódio Neto da Silva, Allysson Kayron de Carvalho Silva, Carmem Duarte Lima Campos, Franscristhiany Silva Souza, Amanda Mara Teles, André Álvares Marques Vale, Henrique Pascoa, Eliana Martins Lima, Eduardo Martins de Sousa, Ana Clara Silva Nunes, Rui M. Gil da Costa, Ana Isabel Faustino-Rocha, Rafael Cardoso Carvalho, Maria do Desterro Soares Brandão Nascimento
Publikováno v:
Current Issues in Molecular Biology, Vol 46, Iss 5, Pp 3763-3793 (2024)
This study explores a nanoemulsion formulated with açaí seed oil, known for its rich fatty acid composition and diverse biological activities. This study aimed to characterise a nanoemulsion formulated with açaí seed oil and explore its cytotoxic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47c69ffd8c5443bdbfcab944562aec66
Autor:
Kamila Leal Correa, Fernanda Brito de Carvalho-Guimarães, Erika Silva Mourão, Hellen Caroline Oliveira Santos, Suellen Christtine da Costa Sanches, Maria Louze Nobre Lamarão, Rayanne Rocha Pereira, Wagner Luiz Ramos Barbosa, Roseane Maria Ribeiro-Costa, Attilio Converti, José Otávio Carréra Silva-Júnior
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1565 (2024)
In this study, the oils of açaí, passion fruit, pequi, and guava were submitted to physicochemical analysis to investigate their potential application in the food industry. Gas chromatography associated with mass spectroscopy showed that oleic and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cef59e44820447db88b8eb29255a057b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 14:2335-2345
Near-infrared spectroscopy and chemometrics were investigated as a rapid analytical method to evaluate quality parameters of acai oil during thermal oxidation under accelerated conditions. A two-factors full factorial design with 2 levels for the tre
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polímeros, Vol 23, Iss 4, Pp 451-455 (2013)
Polyurethane nanoparticles (NPs) are promising candidates for the controlled and targeted delivery of therapeutics in a variety of biomedical applications. In this work, a report is made of NPs produced by miniemulsion polymerization with isophorone
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/745317053bc948798e06284799617d8c
Autor:
Carine F. Souza, Matheus D. Baldissera, Aleksandro S. Da Silva, Tânia C. Leite, Fernanda Picoli, Diogo Luiz de Alcantara Lopes, Bernardo Baldisserotto, Alexandre Henrique Marcelino, Ana Paula O. Costa, Luisa Nora
Publikováno v:
Aquaculture Research. 52:395-402