Zobrazeno 1 - 10
of 1 240
pro vyhledávání: '"A, Zajko"'
Previous discussions have highlighted the need for generative AI tools to become more culturally sensitive, yet often neglect the complexities of handling content about minorities, who are perceived differently across cultures and religions. Our stud
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.03473
Effectively representing heterogeneous tabular datasets for meta-learning purposes remains an open problem. Previous approaches rely on predefined meta-features, for example, statistical measures or landmarkers. The emergence of dataset encoders open
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2403.04720
Autor:
Prabaharan, Chandrasekaran, Figiel, Małgorzata, Szczepanowski, Roman H., Skowronek, Krzysztof, Zajko, Weronika, Thangaraj, Vinuchakkaravarthy, Chamera, Sebastian, Nowak, Elżbieta, Nowotny, Marcin
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry August 2024 300(8)
Autor:
Andiara Schwingel, Ana Selzer, Deanivea Mendes Felix, Wojtek Chodzko-Zajko, Daniel Umpierre, Felipe Reichert, Pedro Hallal
Publikováno v:
Journal of Clinical and Translational Science, Vol 8 (2024)
Abstract Introduction: Community health workers (CHWs) stand as critical frontline agents within the Brazilian healthcare system. In this qualitative study, we examined the impact of a community-based behavioral change intervention spearheaded by CH
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2156d9c0c96d46adac43d611d495b720
Autor:
Zajko, Mike
In response to calls for greater interdisciplinary involvement from the social sciences and humanities in the development, governance, and study of artificial intelligence systems, this paper presents one sociologist's view on the problem of algorith
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2007.08666
Autor:
Yu. K. Yushina, E. V. Zajko, M. A. Grudistova, M. D. Reshchikov, N. A. Nasyrov, D. V. Nikitchenko
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 2, Pp 125-130 (2022)
There is constant necessity of developing the accurate and fast methods for detection of foodborne pathogens. Microorganisms of Campylobacter genus are one of the main causes of foodborne diseases worldwide. Fast identification of Campylobacter at al
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/396428ae1f47475fabdf5083ec6f669d
Autor:
Zajko-Czochańska, Justyna
Publikováno v:
Czasopismo Naukowe Instytutu Studiów Kobiecych / Scientific Journal of the Institute of Women's Studies. (12):229-233
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1073398
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zajko-Czochańska, Justyna
Publikováno v:
Czasopismo Naukowe Instytutu Studiów Kobiecych / Scientific Journal of the Institute of Women's Studies. (10):271-281
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=984176