Zobrazeno 1 - 10
of 2 565
pro vyhledávání: '"A, Udod"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arthritis Research & Therapy, Vol 26, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Background Differentiating between degenerative disc disease (DDD), diffuse idiopathic skeletal hyperostosis (DISH), and axial spondyloarthritis (axSpA) represents a diagnostic challenge in patients with low back pain (LBP). We aimed to eval
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd35bb8a0a644b97978d093c96defd82
Autor:
Romanova, O.B., Aplesnin, S.S., Sitnikov, M.N., Udod, L.V., Shabanov, A.V., Goncharov, V.S., Zhivulko, A.M., Yanushkevich, K.I.
Publikováno v:
In Ceramics International 15 September 2024 50(18) Part B:33555-33561
Publikováno v:
Leadership in Health Services, 2023, Vol. 36, Issue 4, pp. 524-536.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/LHS-12-2022-0117
Publikováno v:
Bulletin of Problems Biology and Medicine. 1:12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Udod, L.V., Aplesnin, S.S., Sitnikov, M.N., Eremin, E.V., Molokeev, M.S., Shabanov, A.V., Romanova, O.B., Kharkov, A.M.
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 5 October 2023 958
Autor:
L. S. Udod, V. N. Nagovitsin
Publikováno v:
Космические аппараты и технологии, Vol 6, Iss 4, Pp 263-271 (2022)
A method has been developed for preparing the surface of titanium alloys, which provides an increase in the strength characteristics of titanium–composite adhesive joints. When preparing the surface of parts made of titanium alloys, it is not enoug
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a68973e9ba64624bae21902d89da52e
Publikováno v:
In Solid State Communications 15 April 2023 364
Publikováno v:
Наукові горизонти, Vol 24, Iss 4, Pp 33-39 (2022)
The nutritional value and organoleptic evaluation of rabbit showed that the meat of rabbits raised on the eco-farm and in the modular rabbit house did not differ from each other and had the best nutritional and biochemical qualities, indicating the p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74faed26bc044532a394b50a53963d97