Zobrazeno 1 - 10
of 675
pro vyhledávání: '"A, Smokvina"'
Autor:
Edoardo Zaccaria, Tim Klaassen, Annick M.E. Alleleyn, Jos Boekhorst, Christian Chervaux, Tamara Smokvina, Freddy J. Troost, Michiel Kleerebezem
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 15, Iss 1 (2023)
ABSTRACTFermented foods and beverages are a significant source of dietary bacteria that enter the gastrointestinal (GI) tract. However, little is known about how these microbes survive and adapt to the small intestinal environment. Colony-forming uni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/037894a2ef0c4dcebe9b6ea0161797ff
Autor:
R. Martín, A. Benítez-Cabello, S. Kulakauskas, M. V. C. Viana, C. Chamignon, P. Courtin, C. Carbonne, F. Chain, H. P. Pham, Muriel Derrien, L. G. Bermúdez-Humarán, M. P. Chapot-Chartier, T. Smokvina, P. Langella
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Most lactobacilli produce extracellular polysaccharides that are considered to contribute to the probiotic effect of many strains. Lacticaseibacillus rhamnosus CNCM I-3690 is an anti-inflammatory strain able to counterbalance gut barrier dys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea3b76759a62404d81bf40355a412070
Autor:
Edoardo Zaccaria, Tim Klaassen, Annick M. E. Alleleyn, Jos Boekhorst, Tamara Smokvina, Michiel Kleerebezem, Freddy J. Troost
Publikováno v:
Microbiome, Vol 11, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
Abstract Background The effects of fermented food consumption on the small intestine microbiome and its role on host homeostasis are largely uncharacterised as our knowledge on intestinal microbiota relies mainly on faecal samples analysis. We invest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/313ab90ce788494e975be4c34527818d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bashynska, Iryna, Smokvina, Ganna, Yaremko, Larysa, Lemko, Yuliya, Ovcharenko, Tetiana, Zhang, Suhang
Publikováno v:
Acta Innovations. (43):63-77
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1050999
Publikováno v:
Pravni Vjesnik, Vol 37, Iss 2, Pp 137-166 (2021)
U radu autori analiziraju hrvatski profesionalni sport i utjecaj COVID-19 krize na njega. Nogomet je uzet kao model za ostale ekipne sportove zato što je udio profesionalnih sportskih klubova u Republici Hrvatskoj naglašen upravo u nogometu. Osim t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76910aadae48461ea69276f7824fb6ce
Publikováno v:
Pravni vjesnik: časopis za pravne i društvene znanosti Pravnog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku / Pravni vjesnik: Journal of Law and Social Sciences of the Faculty of Law, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek. 37(2):137-165
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=997323
Autor:
Lucas Wauters, Luka Van Oudenhove, Alison Accarie, Karlien Geboers, Hannelore Geysen, Joran Toth, Anja Luypaerts, Kristin Verbeke, Tamara Smokvina, Jeroen Raes, Jan Tack, Tim Vanuytsel
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 14, Iss 1 (2022)
Psychological stress negatively affects the intestinal barrier function in animals and humans. We aimed to study the effect of Lactobacillus rhamnosus CNCM I-3690 on intestinal permeability and stress-markers during public speech. Healthy students we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09e0899096384ee7a8aea993b1c99985
Autor:
Smokvina, Ganna A.1 a.a.smokvina@op.edu.ua, Hryhorieva, Anna V.2 hryhorieva8864655@stud.op.edu.ua
Publikováno v:
Economics: Time Realities. 2022, Issue 6, p40-46. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.