Zobrazeno 1 - 10
of 796
pro vyhledávání: '"A, Saunders N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Ecology, 2005 Aug 01. 93(4), 649-652.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3599474
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Vegetation Science, 2003 Apr 01. 14(2), 297-304.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3236705
Autor:
Hayward, A. C., Goss, S., Drobniewski, F., Saunders, N., Shaw, R. J., Goyal, M., Swan, A., Uttley, A., Pozniak, A., Grace-Parker, J., Watson, J. M.
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 2002 Apr 01. 128(2), 175-184.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3865263
Publikováno v:
Philosophical Transactions: Biological Sciences, 2002 Jan . 357(1417), 109-116.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3066623
Publikováno v:
Materials at High Temperatures; Jan2024, Vol. 41 Issue 1, p31-38, 8p
Publikováno v:
Journal of Pain Research, Vol Volume 10, Pp 999-1017 (2017)
Kathryn Curtis,1 Sander L Hitzig,2,3 Gitte Bechsgaard,4 Candice Stoliker,5 Charlene Alton,3 Nicole Saunders,3 Nicole Leong,6 Joel Katz1 1Department of Psychology, Faculty of Health, York University, 2St John’s Rehab Research Program, Sunnybrook Res
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/827be3d0626340a6afe69428266610c0
Autor:
Saunders, N
Mild cognitive impairment (MCI) has emerged as a classification for a prodromal phase of cognitive decline that may precede the emergence of Alzheimer's disease (AD). Studies of MCI show elevated rates of conversion to dementia at the group level. In
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1c63d9a0511b30f4d3bd3e49f179cacd
Autor:
Bell, M.J., Saunders, N., Wilcox, R.H., Homer, E.M., Goodman, J.R., Craigon, J., Garnsworthy, P.C.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2014 97(10):6536-6546