Zobrazeno 1 - 10
of 1 874
pro vyhledávání: '"A, Rytz"'
Autor:
Yao, Weichao, Wang, Yicheng, Tomilov, Sergei, Hoffmann, Martin, Ahmed, Sharhwar, Liebald, Christoph, Rytz, Daniel, Peltz, Mark, Wesemann, Volker, Saraceno, Clara J.
We report on an in-band pumped SESAM mode-locked Ho:CALGO bulk laser with a record-high average power of 8.7 W and an optical-to-optical efficiency of 38.2% at a central wavelength of 2.1 um. At this power level, the bulk laser generates pulses with
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2207.11516
Autor:
Rytz, Chantal L., Ahmed, Sofia B.
Publikováno v:
In Clinics in Laboratory Medicine December 2024 44(4):563-573
Autor:
Denise Tan, Yueying Yao, Yifan Zhou, Chin Meng Khoo, Ludovic Penseyres, Andreas Rytz, Leroy Sivappiragasam Pakkiri, Chester Lee Drum, Jung Eun Kim, Kim-Anne Lê
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3623 (2024)
Incorporating β-glucan-rich oat bran (OB) can attenuate postprandial glycemic response (PPGR) in solid foods, but its effect in liquid matrices is unclear. This study investigated the ability of differently processed low-dose-β-glucan-containing be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6eaf803859024402a3f5c2fbb053baad
Autor:
Baillard, Amandine, Loiko, Pavel, Rytz, Daniel, Schwung, Sebastian, Pavlyuk, Anatoly, Kornienko, Alexey, Pimor, Elian, Badtke, Moritz, Kränkel, Christian, Dunina, Elena, Fomicheva, Liudmila, Guillemot, Lauren, Braud, Alain, Camy, Patrice
Publikováno v:
In Journal of Luminescence September 2024 273
Autor:
Antille, Nicolas, Audoubert, Fanny, Camilleri, Matthieu, Grain, Manon, Rytz, Andreas, Pineau, Nicolas, Mahieu, Benjamin
Publikováno v:
In Food Quality and Preference August 2024 117
Autor:
Odd Erik Johansen, Joel Neutel, Sanjay Gupta, Barbara Mariani, Gerhard Ufheil, Emilie Perrin, Andreas Rytz, Anirban Lahiry, Frederik Delodder, Jaclyn Lerea-Antes, Naomi Ocampo, Maximilian von Eynatten
Publikováno v:
Metabolites, Vol 14, Iss 8, p 410 (2024)
We assessed the glucometabolic effects of oligomalt, a novel fully slowly digestible carbohydrate, compared with maltodextrin, in cross-over randomized controlled trials (NCT05058144; NCT05963594) involving healthy volunteers (HV), people with overwe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/540a6092186d4bc08ad34ca770cb9fad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Delgado, Teresa, Rytz, Daniel, Cai, Guanyu, Allix, Mathieu, Veron, Emmanuel, di Carlo, Ida, Viana, Bruno
Publikováno v:
In Ceramics International 15 December 2023 49(24) Part B:41031-41040