Zobrazeno 1 - 10
of 31 868
pro vyhledávání: '"A, Losi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nonferrous Metals Engineering. Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p39-48. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Broder, Sherry P., author
Publikováno v:
Ocean Law Debates: The 50-Year Legacy and Emerging Issues for the Years Ahead. :93-134
Publikováno v:
Big Data Mining and Analytics, Vol 2, Iss 4, Pp 319-348 (2019)
In this paper we present a large scale, passive positioning system that can be used for approximate localization in Global Positioning System (GPS) denied/spoofed environments. This system can be used for detecting GPS spoofing as well as for initial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44f22acea4424a1d8e39312520942459
Autor:
Parenti, Federico, Sargeni, Riccardo, Dimaggio, Elisabetta, Pieri, Francesco, Fabbri, Filippo, Losi, Tommaso, Viola, Fabrizio Antonio, Bala, Arindam, Wang, Zhenyu, Kis, Andras, Caironi, Mario, Fiori, Gianluca
Adapting electronics to perfectly conform to non-planar and rough surfaces, such as human skin, is a very challenging task which, if solved, could open up new applications in fields of high economic and scientific interest ranging from health to robo
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2406.02442
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 2011 Feb 01. 134(2), 595/596-601/602.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/23207442
Autor:
Caralt Pérez, Clara de
Publikováno v:
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
La legionel·losi és una malaltia produïda per un bacteri anomenat legionel·la que es contrau en inhalar vapor o aerosols d'aigua contaminada. Actualment és un problema de salut pública sobretot, per la seva presentació en forma de brots. El tr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::81bcd5b7d5d1c2a3b5dbc51134bf8cf4
http://hdl.handle.net/2117/371944
http://hdl.handle.net/2117/371944
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.