Zobrazeno 1 - 10
of 412
pro vyhledávání: '"A, Laurentin"'
Autor:
Desbarats, Carole, Laurentin, Emmanuel
Publikováno v:
Esprit, 2020 Sep 01(467), 40-46.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26934156
Publikováno v:
Esprit, 2020 Sep 01(467), 103-110.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26934163
Autor:
Lovera, Mighay *, Castro, George Meredite Cunha de, Pires, Natalia da Rocha, Bastos, Maria do Socorro Rocha, Holanda-Araújo, Márjory Lima, Laurentin, Alexander, Moreira, Renato de Azevedo, Oliveira, Hermógenes David de
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 August 2020 242
Publikováno v:
BMC Genomics 9/250 (2008) 1-11
Background: Diversity estimates in cultivated plants provide a rationale for conservation strategies and support the selection of starting material for breeding programs. Diversity measures applied to crops usually have been limited to the assessment
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1411.0101
Autor:
Ruty, Erwan, Laurentin, Emmanuel
Publikováno v:
Esprit, 2019 Nov 01(459), 79-88.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26826318
Publikováno v:
Esprit, 2019 Jun 01(455), 86-94.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26670496
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hernán Laurentin, Maryleidi Quevedo
Publikováno v:
Agronomía Mesoamericana, Vol 31, Iss 3 (2020)
Introducción. Las especies cultivadas del género Capsicum, entre ellas C. chinense, son conocidas por la pungencia de sus frutos, sin embargo, existen muchos tipos de este ají que no presentan pungencia. La cocina venezolana es definida por el sab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a5b5aac08844712a710bba67b9e9349
Autor:
Luz Garrido, Hernan Laurentin
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Vol 19, Iss 1 (2020)
A type of sweet pepper of the species Capsicum chinense defines the Venezuelan cuisine, but this has not been enough to perform detailed studies of production issues in this crop. To determine the influence of fruit ripening, and seed extraction from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07e11f41538444caae9d235a60975699
Autor:
Laurentin, Emmanuel
Sous la forme d’un retour d’expérience personnelle, le producteur de radio et journaliste Emmanuel Laurentin retrace les jalons de son parcours, de l’université de Poitiers aux studios de Radio France, et analyse son rapport, distant et proch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=openedition_::3812bbbcc587ea0549756d26e10a25c6
https://journals.openedition.org/rhc/214
https://journals.openedition.org/rhc/214