Zobrazeno 1 - 10
of 7 737
pro vyhledávání: '"999"'
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF), Maged Younes, Gabriele Aquilina, Laurence Castle, Gisela Degen, Karl‐Heinz Engel, Paul Fowler, Maria Jose Frutos Fernandez, Ursula Gundert‐Remy, Rainer Gürtler, Trine Husøy, Melania Manco, Wim Mennes, Peter Moldeus, Sabina Passamonti, Romina Shah, Ine Waalkens‐Berendsen, Matthew Wright, Karlien Cheyns, Manuela Mirat, Ana Maria Rincon, Alexandra Tard, Panagiota Zakidou, Peter Fürst
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 2, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Quillaia extract (E 999) was re‐evaluated in 2019 by the EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF). EFSA derived an acceptable daily intake (ADI) of 3 mg saponins/kg bw per day for E 999. Following a European Commission call for d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5547df7ac19446aac80960ee6823fd4
Autor:
David Herr, Sangeeta Bhatia, Florian Breuer, Stefan Poloczek, Christopher Pommerenke, Janosch Dahmen
Publikováno v:
BMC Medicine, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background The Emergency Medical Service (EMS) in Germany is increasingly challenged by strongly rising demand. Speculations about a greater utilisation for minor cases have led to intensive media coverage, but empirical evidence is lacking.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/838eb1c91e3949659b1bd50671da7c76
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Westwell, Arthur
The monastery of Saint-Amand made, in the late ninth century, a series of deluxe manuscripts for celebration of Mass (sacramentaries). Such a corpus is unique so early. This book shows how the monks continually worked at improving and reorganizing th
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/94262
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Forcella, Frank
Publikováno v:
Weed Science, 1999 Mar 01. 47(2), 175-183.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4046194
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF), Maged Younes, Gabriele Aquilina, Laurence Castle, Karl‐Heinz Engel, Paul Fowler, Maria Jose Frutos Fernandez, Peter Fürst, Rainer Gürtler, Ursula Gundert‐Remy, Trine Husøy, Wim Mennes, Agneta Oskarsson, Romina Shah, Ine Waalkens‐Berendsen, Detlef Wölfle, Polly Boon, Claude Lambré, Paul Tobback, Matthew Wright, Ana Maria Rincon, Camilla Smeraldi, Alexandra Tard, Peter Moldeus
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 17, Iss 3, Pp n/a-n/a (2019)
Abstract The EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS) provides a scientific opinion on Quillaia extract (E 999) when used as a food additive and the evaluation of the safety of its proposed extension of use as a food addi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/153317050e164fd0b79f11a0a0a85052
Autor:
Hill, Annette
Publikováno v:
Television & New Media. May2000, Vol. 1 Issue 2, p193. 21p. 1 Chart.