Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"5.8s-ITS2"'
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 26, Iss 1, Pp 74-85 (2022)
In this article, the system of the green microalgal genus Micractinium, based on morphological, physiological, ecological and molecular data, is considered. The main diagnostic species characteristics and the taxonomic placement of some taxa are also
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/872a1f127a214ec38fbaa693cb1810f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brücher, Elsa, Vuletic, Ezequiel Esteban, Guerra, Fernando Andres, de Rossi, Roberto Luis, Maria Cristina, Plazas, Guerra, Gustavo Dario, Molina, Marcelo Gustavo, Doucet, Marcelo Edmundo
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Helicotylenchus are root parasites of cultivated and noncultivated plants. Species identification can be difficult because the nematode shares several diagnostic characters and exhibits an important interspecific variability. Species recognition is e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a464a78dde7cb1a30db10de5c7903e08
https://journals.flvc.org/nematropica/article/view/115546
https://journals.flvc.org/nematropica/article/view/115546
Autor:
Françoise Coucheney, Djamel Drider, Philippe Jacques, Véronique Delcenserie, Georges Daube, Alexandre Ceugniez, Bernard Taminiau
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2017, 258, pp.89-93. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2017.07.015⟩
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2017, 258, pp.89-93. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2017.07.015⟩
International audience; Tomme d'Orchies is an artisanal pressed and uncooked cheese produced and marketed in the north of France. This study aimed at showing the fungal microbiota evolution of this cheese using a metagenetic based Illumina technology
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c1397f468c1211bafbab80913363016d
https://hal.inrae.fr/hal-02622190
https://hal.inrae.fr/hal-02622190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Organisms Diversity & Evolution. (1):71-76
The conspecificity of two forms of Flabellina verrucosa (M. Sars, 1829), one form with short and one with long cerata, was tested by sequencing the mitochondrial COI and the nuclear 5.8S-ITS2 genes. We could not establish any genetic differences betw