Zobrazeno 1 - 10
of 976
pro vyhledávání: '"5-hmf"'
Autor:
Korzeniowski, Łukasz a, ⁎, Plata, Marek a, Świątek, Katarzyna b, Olszewski, Maciej P. b, Lewandowski, Marek a, Arauzo, Pablo J. b, Maziarka, Przemysław b, c, Wądrzyk, Mariusz a
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2025 149:337-352
Autor:
Miao, Teng Long a, 1, Qin, Shan a, 1, Chen, Xiao Hong a, Chen, Long Yun c, Han, Yan Qing d, Yuan, Yan Li d, Rui, Xin a, Li, Wei a, Zhang, Qiu Qin a, b, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International January 2025 199
Autor:
Wang, Yin a, Xia, Haihong b, Ge, Fei a, Wang, Yanrong a, ⁎, Yang, Xiaohui b, ⁎, Jiang, Jianchun b, Zhou, Minghao a, ⁎
Publikováno v:
In Molecular Catalysis 1 February 2025 572
Publikováno v:
Energies, Vol 17, Iss 22, p 5668 (2024)
This study investigates the potential use of white lupine straw (WLS), an underutilized agricultural by-product, as a raw material to produce valuable biochemicals such as monosaccharides and 5-hydroxymethylfurfural (5-HMF) through hydrothermal pretr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/884a6d72ba984bb8af3d87647b13babb
Autor:
Joachim Greilberger, Katharina Erlbacher, Philipp Stiegler, Reinhold Wintersteiger, Ralf Herwig
Publikováno v:
Current Issues in Molecular Biology, Vol 45, Iss 8, Pp 6503-6525 (2023)
Background: Carbonylated proteins (CPs) serve as specific indicators of increased reactive oxygen and nitrogen species (RONS) production in cancer cells, attributed to the dysregulated mitochondrial energy metabolism known as the Warburg effect. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd4c3eaed12049109e80af21e2830e0d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuseong Chung, Endang Rahmat, Hyeon Hwa Nam, Ayeong Lee, Jun Hong Park, Byeong Cheol Moon, Youngmin Kang
Publikováno v:
Applied Biological Chemistry, Vol 66, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Rehmannia glutinosa (Gaertn.) DC., belonging to the family Scrophulariaceae, is an important medicinal herb cultivated in East Asia. Traditionally, R. glutinosa is steam processed to increase its efficacy in treating various ailments such as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54b50d922ae04dfd80d98aecf2ecdf79
Autor:
Xiaomin Tang, Xiaoyu Yin, Majida Al-Wraikat, Yaqiong Zhang, Saiping Zhou, Yingxue Tang, Yanyan Zhang, Junfeng Fan
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 61, Iss 1, Pp 27-38 (2023)
Research background. The processing method generally affects the toxicity and biological activity of aged sorghum vinegar. This study investigates the changes in the intermediate Maillard reaction products of sorghum vinegar during ageing and the in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5587b9ce59c345beaaf67a6e9eea70d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.