Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"4.2.2.10"'
Autor:
EFSA Panel on Food Enzymes (FEZ), Holger Zorn, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Francesco Catania, Gabriele Gadermaier, Ralf Greiner, Baltasar Mayo, Alicja Mortensen, Yrjö Henrik Roos, Marize L. M. Solano, Monika Sramkova, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Daniele Cavanna, Roos Anna deNijs, Giulio Di Piazza, Yi Liu
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 10, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The food enzyme has four declared activities: endo‐polygalacturonase ((1–4)‐α‐d‐galacturonan glycanohydrolase (endo‐cleaving); EC 3.2.1.15), pectinesterase (pectin pectylhydrolase; EC 3.1.1.11), pectin lyase ((1–4)‐6‐O‐m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29392bd40b454093aeedf9a7f44277ee
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Boet Glandorf, Lieve Herman, Magdalena Andryszkiewicz, Ana Gomes, Natália Kovalkovičová, Yi Liu, Kim Renée Rygaard Nielsen, Giulio diPiazza, Karl‐Heinz Engel, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 12, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract The food enzyme pectin lyase ((1‐4)‐6‐O‐methyl‐α‐D‐galacturonan lyase; EC 4.2.2.10) is produced with the genetically modified Trichoderma reesei strain RF6199 by AB Enzymes GmbH. The genetic modifications do not give rise to s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1386bf99778540249d7018fac263db1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Boet Glandorf, Daniele Cavanna, Yi Liu, Elsa Nielsen, Karin Norby, Giulio diPiazza, Rita Ferreira de Sousa, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 7, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract The food enzyme has four declared activities (endo‐polygalacturonase ((1→4)‐α‐d‐galacturonan glycanohydrolase (endo‐cleaving); 3.2.1.15), pectinesterase (pectin pectylhydrolase; 3.1.1.11), pectin lyase ((1→4)‐6‐O‐methyl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/206aa859f0d04317be0ab3e7bbae0104
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Boet Glandorf, Lieve Herman, Magdalena Andryszkiewicz, Davide Arcella, Natália Kovalkovičová, Yi Liu, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 5, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract The food enzyme pectin lyase ((1→4)‐6‐O‐methyl‐α‐d‐galacturonan lyase; EC 4.2.2.10) is produced with the genetically modified Aspergillus luchuensis (formally Aspergillus niger) strain FLOSC by Advanced Enzyme Technologies Ltd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/093c14e787104684bbe06089fd4e4ab4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.