Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"4-methylguaiacol"'
Autor:
Asma-Warda Bouhalla, Djilali Benabdelmoumene, Said Dahmouni, Zineb Bengharbi, Khaoula Hellal, Wasim S. M. Qadi, Ebtesam Al-Olayan, Andres Moreno, Ahmed Bekada, Nawal Buzgaia, Habsah Aziz, Ahmed Mediani
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Traditional herbalists have been relied on for many years by Algerians to cure a wide range of diseases. Regardless of their nutritional values, mushrooms have chemical properties that make them attractive, beneficial, and more likely to be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e235b7f1a34949aba9206c823f4d7e66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 55, Iss , Pp 95-103 (2019)
Emerging data suggests that 4-methylguaiacol is not only an aroma compound but also a bioactive component of Baijiu (Chinese liquor). To verify the anti-inflammatory potential of 4-methylguaiacol, the influence of 4-methylguaiacol on the secretion of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80dd4db898a44cde99c95a7ebe7054bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 55, Iss, Pp 95-103 (2019)
Emerging data suggests that 4-methylguaiacol is not only an aroma compound but also a bioactive component of Baijiu (Chinese liquor). To verify the anti-inflammatory potential of 4-methylguaiacol, the influence of 4-methylguaiacol on the secretion of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Previously, 4-methylguaiacol, a major constituent of cattle anal odour, was found to have a high repellence on Rhipicephalus appendiculatus. In the present study, 10 structural analogues of the phenol were tested for repellence against R. appendicula
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::592669a73403dd35f416c9d68719f460