Zobrazeno 1 - 10
of 407
pro vyhledávání: '"4-hexylresorcinol"'
Publikováno v:
International Journal of Industrial Entomology & Biomaterials. Jun2017, Vol. 34 Issue 2, p32-37. 6p.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 8, p 4316 (2024)
It is known that many diabetic patients experience testicular atrophy. This study sought to investigate the effect of 4-hexylresorcinol (4HR) on testicular function in rats with streptozotocin (STZ)-induced diabetes, focusing on testicular weight, sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/825e52ba955e48abb3c11a862a8f0f96
Autor:
E. Hebishy, A.A. Tas
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 1, Pp 100289- (2023)
The short shelf-life of avocados poses problems in the food supply chain, including economic losses due to food waste. This study aimed at developing a new active packaging with antioxidant potential to extend the shelf life of Hass avocados. The fru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bb7b3b1b13a4694a79663b7358dc09c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Head & Face Medicine, Vol 18, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background 4-Hexylresorcinol (4HR) is a food additive and class I histone deacetylase inhibitor. In this study, we examined the effects of 4HR administration on the submandibular gland in a growing rat model. Methods Four-week-old rats were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07aa01df34094ceaa50c7d0e0ccac659
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 21, p 11617 (2023)
Taste perception plays a crucial role in health and well-being but can be compromised by conditions such as diabetes mellitus (DM). This study delved into the efficacy of 4-hexylresorcinol (4-HR) in mitigating taste bud apoptosis, particularly in rel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f1e2dc5bcc243a1ae210b0ddc77cb85
Autor:
Olga A. Novoskoltseva, Ekaterina A. Litmanovich, Nataliya G. Loiko, Yury A. Nikolaev, Alexander A. Yaroslavov
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 24, Iss 19, p 14717 (2023)
Biocidal coatings have been used in biomedicine, cosmetology and the food industry. In this article, the coatings are described as being composed of non-stoichiometric polycomplexes, products of electrostatic coupling of two commercial biodegradable
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85faef17c6e346fe9e56abde3509f674
Publikováno v:
Maxillofacial Plastic and Reconstructive Surgery, Vol 43, Iss 1, Pp 1-6 (2021)
Abstract Background 4-hexylresorcinol (4HR) has been shown to have anti-oxidant activity similar to that of resveratrol. As resveratrol increases sirtuin (SIRT) activity, 4HR might behave similarly to resveratrol. Method In this study, the expression
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/495ecab97de64170b2dd92b004672ff0