Zobrazeno 1 - 10
of 281
pro vyhledávání: '"4-Vinylphenol"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 20, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Abstract Hydroxycinnamic acids such as p-coumaric acid (CA) are chemically linked to lignin in grassy biomass with fairly labile ester bonds and therefore represent a straightforward opportunity to extract and valorize lignin components. In this work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b76e986a7654b7485cda8dc7659692b
Autor:
Zixian Wang, Shiyu Chen, Qian Zhu, Yonglin Wu, Guifeng Xu, Gongjie Guo, Weihua Lai, Jiyan Chen, Shilong Zhong
Publikováno v:
Frontiers in Cardiovascular Medicine, Vol 8 (2021)
Background: Heart failure (HF) is the main cause of morbidity and mortality worldwide, and metabolic dysfunction is an important factor related to HF pathogenesis and development. However, the causal effect of blood metabolites on HF remains unclear.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a653913811a44ba8827f090189c1b36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial cell factories, vol 20, iss 1
Microbial Cell Factories
Microbial Cell Factories, Vol 20, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Microbial Cell Factories
Microbial Cell Factories, Vol 20, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Hydroxycinnamic acids such as p-coumaric acid (CA) are chemically linked to lignin in grassy biomass with fairly labile ester bonds and therefore represent a straightforward opportunity to extract and valorize lignin components. In this work, we inve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b73de392e6aeeca960c45f8b6cc17d86
https://escholarship.org/uc/item/7s7342wx
https://escholarship.org/uc/item/7s7342wx
Autor:
Mingguang Zhu, Yunqian Cui
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 56, Iss 6, Pp 1018-1023 (2013)
This work aimed at determining 4-vinylguaiacol and 4-vinylphenol in the top-fermented wheat beers using different wavelength and the mobile phase for HPLC. Best results for isocratic elution were obtained at 260 nm and the mobile phase comprising met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b505f142688e4adeb164d566ea5a922a
Autor:
Nazanin Mohebi, Mohamad Z. Kassaee
Publikováno v:
Journal of the Chinese Chemical Society. 68:817-825