Zobrazeno 1 - 10
of 205
pro vyhledávání: '"4-Ethylguaiacol"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Comptes Rendus. Chimie, Vol 24, Iss S1, Pp 131-147 (2021)
In this paper, catalytic hydro-deoxygenation (HDO) of bio-oil’s model molecules (acetic acid, 4-ethylguaiacol, and furfural) using Ni$_{2}$P/HZSM-5 catalyst was carried out to better identify the products and make the modeling work of HDO process m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/acaf56639b2f4c2e94d444b98778e5fa
Autor:
Marc Serra Colomer, Anna Chailyan, Ross T. Fennessy, Kim Friis Olsson, Lea Johnsen, Natalia Solodovnikova, Jochen Forster
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Brettanomyces yeasts have gained popularity in many sectors of the biotechnological industry, specifically in the field of beer production, but also in wine and ethanol production. Their unique properties enable Brettanomyces to outcompete convention
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bd5413c2c674f5bbd980cb7dab34191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 12, Iss C, Pp 188-202 (2017)
Data in this article presents the changes on phenolic compounds, headspace aroma composition and sensory profile of a red wine spiked with 4-ethylphenol and 4-ethylguaiacol and treated with seven activated carbons with different physicochemical chara
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/469566556ad94b6bb78143bdc7116096
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Comptes Rendus. Chimie. 24:131-147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.