Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"3MHA"'
Autor:
Richard W. Molitor, Jeremy I. Roop, Charles M. Denby, Charles J. Depew, Daniel S. Liu, Sara E. Stadulis, Thomas H. Shellhammer
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 8, p 370 (2022)
The biotransformation of hop aroma, particularly by the cysteine S-conjugate beta-lyase enzyme (CSL), has been a recent topic of tremendous interest among brewing scientists and within the brewing community. During a process often referred to as biot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61a16ea99b9a44f6a7086fbb10f8609a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amsalem, Dor Yaaqov
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado Vinifera Euromaster - Instituto Superior de Agronomia In the past twenty years a rapid growing interest in thiols can be seen as a function of the amount of papers and research done on this topic, with the aim of understanding the biosynthes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0c68f1a50d69c0b22cd0ebb0b7f3262a
https://hdl.handle.net/10400.5/10942
https://hdl.handle.net/10400.5/10942
Autor:
Chaves, Alex Musialowski
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado em Viticultura e Enologia - Instituto Superior de Agronomia / Faculdade de Ciências. Universidade do Porto The French variety Sauvignon Blanc, used for the vinification of white wines, has a very appreciated varietal aroma by worldwide cons
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8c5ddf61dbde570ada2669f887535e55
https://hdl.handle.net/10400.5/6803
https://hdl.handle.net/10400.5/6803
Publikováno v:
Food Research International
Food Research International, Elsevier, 2013, 53 (1), pp.464-475. ⟨10.1016/j.foodres.2013.05.028⟩
Food Research International, Elsevier, 2013, 53 (1), pp.464-475. 〈10.1016/j.foodres.2013.05.028〉
Food Research International, Elsevier, 2013, 53 (1), pp.464-475. ⟨10.1016/j.foodres.2013.05.028⟩
Food Research International, Elsevier, 2013, 53 (1), pp.464-475. 〈10.1016/j.foodres.2013.05.028〉
International audience; The major aim of this study was to investigate associations between selected grape-growing and winemaking factors and sensory and chemical characterisation of Sauvignon blanc wines from New Zealand. Thirteen commercial Sauvign
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a4fda41c529617c883a62fb7bb136976
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00863742
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00863742
Autor:
Ferreira, David Manuel Lopes
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado em Viticultura e Enologia - Instituto Superior de Agronomia / Faculdade de Ciências. Universidade do Porto In this work, the sulphur varietal compound aromatic potencial of 7 Portuguese Grapes wines was studied in comparision with Sauvignon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::44c6ba16f441f67f15614782927a5b15
https://hdl.handle.net/10400.5/4183
https://hdl.handle.net/10400.5/4183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.