Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"3MH"'
Autor:
Richard W. Molitor, Jeremy I. Roop, Charles M. Denby, Charles J. Depew, Daniel S. Liu, Sara E. Stadulis, Thomas H. Shellhammer
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 8, p 370 (2022)
The biotransformation of hop aroma, particularly by the cysteine S-conjugate beta-lyase enzyme (CSL), has been a recent topic of tremendous interest among brewing scientists and within the brewing community. During a process often referred to as biot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61a16ea99b9a44f6a7086fbb10f8609a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonnaffoux, Hugo
La mise au point d’une méthode d’analyse par UPLC-MS/MS et dilution isotopique nous a permis d’identifier pour la première fois dans un moût le S-3-(hexan-1-ol)--glutamyl-cystéine (GluCys-3MH). Suite à cette découverte, l’étude des int
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2019MONTS016/document
Autor:
Rémi Schneider, Hugo Bonnaffoux, Stéphanie Delpech, Aurélie Roland, Florine Cavelier, Emmanuelle Rémond
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2017, 237, pp.877-886. ⟨10.1016/j.foodchem.2017.05.116⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2017, 237, pp.877-886. ⟨10.1016/j.foodchem.2017.05.116⟩
Varietal thiols are key aroma compounds in wine issued from multiple and complex origins. Several precursor families have been identified in grapes and must and have been widely studied. But a large part of thiol origin still remains unknown. Thus, w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5b67e9d880178a144f66d52d975b86f4
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01837818
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01837818
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amsalem, Dor Yaaqov
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado Vinifera Euromaster - Instituto Superior de Agronomia In the past twenty years a rapid growing interest in thiols can be seen as a function of the amount of papers and research done on this topic, with the aim of understanding the biosynthes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0c68f1a50d69c0b22cd0ebb0b7f3262a
https://hdl.handle.net/10400.5/10942
https://hdl.handle.net/10400.5/10942
Autor:
Chaves, Alex Musialowski
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado em Viticultura e Enologia - Instituto Superior de Agronomia / Faculdade de Ciências. Universidade do Porto The French variety Sauvignon Blanc, used for the vinification of white wines, has a very appreciated varietal aroma by worldwide cons
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8c5ddf61dbde570ada2669f887535e55
https://hdl.handle.net/10400.5/6803
https://hdl.handle.net/10400.5/6803
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michael Johannes Harsch, Jean-Michel Salmon, Richard C. Gardner, Benoit Colonna-Ceccaldi, Andy Frost, Frank Benkwitz
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2013, 61 (15), pp.3703-3713. ⟨10.1021/jf3048753⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2013, 61 (15), pp.3703-3713. ⟨10.1021/jf3048753⟩
Two volatile thiols, 3-mercaptohexan-1-ol (3MH) and 3-mercaptohexyl acetate (3MHA), are key aroma impact compounds in many young white wines, especially of the variety Sauvignon blanc (SB). Although great effort has been invested to identify their pr