Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"3G snacks"'
Autor:
David Neder-Suárez, Jesus Alberto Vázquez-Rodríguez, Blanca Edelia González-Martínez, Carmen Oralia Meléndez-Pizarro, León Raúl Hernández-Ochoa, Deborah Murowaniecki-Otero, María Janeth Rodríguez-Roque, Armando Quintero-Ramos
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100571- (2024)
The effects of black bean addition (11, 22, and 33%) to a base mixture of blue corn and powdered spinach were evaluated during the combined process of extrusion cooking and microwaves to obtain a third-generation snack. The expansion index (EI), hard
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cec187087f524913b5b2fd59ae2d059f
Autor:
Diana Vicente-Jurado, Purificación García-Segovia, José Daniel Gutiérrez-Cano, Javier Martínez-Monzó, José Manuel Catalá-Civera, Marta Igual-Ramo
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 26, Iss 1, p 69 (2023)
Third-generation (3G) rice pellets were obtained using rice flour (RF) and rice grits (RG), raw materials of similar compositions but different particle sizes. The samples were mixed with water to 25% moisture and extruded using a laboratory single-s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/280b81d8e6ce4d789f78677c439e7fb3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liliana Acurio, Faustine Moreau, Purificación García-Segovia, Javier Martínez-Monzó, Marta Igual
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 18, Iss 1, p 51 (2022)
A Brabender Kompakt extruder KE 19/25 was used to create third-generation corn pellets using a high moisture content (25, 30, and 35%) and moderate temperature. The pellets were subjected to microwave expansion, and the drying curves were fitted to P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f466ab210393461881b5b7075e270196
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 2, p 198 (2022)
Extrusion can lead to an expanded product or to a slightly expanded pellet, known as a third-generation (3G) snack. In this case, expansion occurs subsequently, in an independent thermal device (e.g., oven), out of the extruded pellet. During both pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf7f57f83f7c42ae81cb467f2a9c40a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Araceli Castañeda-Ovando, Judith Jaimez-Ordaz, Elizabeth Contreras-López, Javier Añorve-Morga, Luis Guillermo González-Olivares, Jesús Guadalupe Pérez-Flores
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 39 Supplement 1, Pages: 136-140, Published: 07 JAN 2019
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 20 DEC 2018
Food Science and Technology v.39 suppl.1 2019
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Iss 0 (2018)
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 20 DEC 2018
Food Science and Technology v.39 suppl.1 2019
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Iss 0 (2018)
In food systems, lipid oxidation is one of the most important factors affecting food quality, nutrition, safety, color and consumer acceptance. The objective of this study was to determine the kinetic parameters of lipid oxidation and its influence i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8647f00190f4094c2754a7f7347fdaeb
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612019000500136&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612019000500136&lng=en&tlng=en
Autor:
Panak Balentić, Jelena, Babić, Jurislav, Jozinović, Antun, Ačkar, Đurđica, Miličević, Borislav, Šubarić, Drago
Extruded snacks are products which are easy to consume, tasty, crispy, with thousands of shapes, flavours, textures and are consumed worldwide. They can be expanded directly or indirectly. Directly expanded products are cooked, expanded, shaped and c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::36e3e9e03112ec893a7f8cfb8468127d
https://www.bib.irb.hr/927100
https://www.bib.irb.hr/927100
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.