Zobrazeno 1 - 10
of 423
pro vyhledávání: '"3D morphology"'
Autor:
Guanqiao Shan, Khaled Abdalla, Hang Liu, Changsheng Dai, Justin Tan, Junhui Law, Carolyn Steinberg, Ang Li, Iryna Kuznyetsova, Zhuoran Zhang, Clifford Librach, Yu Sun
Publikováno v:
Reproductive Biology and Endocrinology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Blastocyst morphology has been demonstrated to be associated with ploidy status. Existing artificial intelligence models use manual grading or 2D images as the input for euploidy prediction, which suffer from subjectivity from obs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/619b96b71f9643d7b9c6acd2f4e2bc89
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 6, p 894 (2024)
Wear can occur in flat die pelletizers, often reducing service life. This study explores the issue of die hole wear in the pelletizing process of a standard Total Mixed Ration (TMR) feed. The selected TMR formulation comprises varying proportions of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/068660bee5934c41bc13677204c1e873
Publikováno v:
International Journal of Mining Science and Technology, Vol 32, Iss 6, Pp 1273-1284 (2022)
As main part of underground rock mass, the three-dimensional (3D) morphology of natural fractures plays an important role in rock mass stability. Based on previous studies on 3D morphology, this study probes into the law and mechanism regarding the i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cd0aaceee0e4fc1b2bd731b8ffea574
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100524- (2023)
Drying is an effective method to reduce potato storage loss. However, potatoes have high porosity with high water content. Shrinkage during drying can lead to folding and cracking of the dried product form. Therefore, this study explored the correlat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7813f4b7bb24418b83115ffd12bdfb21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.