Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"3D food printer"'
Autor:
Arturo Molina, Daniel Cortés, Isaac Chairez, Mariel Alfaro-Ponce, Mario Moisés Alvarez, Grisell Trujillo de Santiago
Publikováno v:
International Journal of Sustainable Engineering, Vol 17, Iss 1, Pp 413-428 (2024)
The development of machines explores the development of a manufacturing system. This perspective offers challenges adjacent to the materials, the product that wants to be manufactured, the technical considerations that must be covered during implemen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b2b3f3b60804c2991c6856716f4ff4c
Publikováno v:
Frontiers in Psychology, Vol 14 (2023)
In this paper, we present the findings of a study investigating the impact of shape on the taste perception of chocolate. Previous research has explored the influence of various sensory information on taste perception, but there has been little focus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/465695ca4bf84e18b35f77291618dcca
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4390 (2023)
This study investigated the impact of NaCl on the physical properties of cornstarch–methyl cellulose (CS–MC) mixtures and their gels prepared with rice flour in a model system. Opposite trends were observed, showing that NaCl led to decreased vis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8425036ac8d435d953e0d866f637a4d
Autor:
Allyson N. Hamilton, Kristen E. Gibson
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 2, Pp 100030- (2023)
The adoption of 3D food printing systems has allowed for the personalization of food properties such as color, shape, and texture. This study aimed to determine if manufacturer cleaning recommendations for stainless steel food ink capsules utilized i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ebdde7af8a3439e8e80bdf7fa0ebb44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100404- (2023)
In the present study, alginate-pectin (Al–P) hydrogel particles containing varied total gum concentrations (TGC) at a constant Al:P ratio of 80:20 were formed utilizing an innovative extrusion-based 3D food printing (3DFOODP) approach. The 3DFOODP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99bf59495c7d44628d994f06dbb97ebf
Autor:
Nerea García-Gutiérrez, Jorge Mellado-Carretero, Christophe Bengoa, Ana Salvador, Teresa Sanz, Junjing Wang, Montse Ferrando, Carme Güell, Sílvia de Lamo-Castellví
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1806 (2021)
In a preliminary study, commercial insect powders were successfully identified using infrared spectroscopy combined with multivariate analysis. Nonetheless, it is necessary to check if this technology is capable of discriminating, predicting, and qua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1030abe6322344eabe90d75a4fd97e77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.