Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"3.2.1.55"'
Autor:
EFSA Panel on Food Enzymes (FEZ), Holger Zorn, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Francesco Catania, Gabriele Gadermaier, Ralf Greiner, Baltasar Mayo, Alicja Mortensen, Yrjö Henrik Roos, Marize L. M. Solano, Monika Sramkova, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Daniele Cavanna, Roos Anna deNijs, Giulio Di Piazza, Yi Liu
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 10, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The food enzyme has four declared activities: endo‐polygalacturonase ((1–4)‐α‐d‐galacturonan glycanohydrolase (endo‐cleaving); EC 3.2.1.15), pectinesterase (pectin pectylhydrolase; EC 3.1.1.11), pectin lyase ((1–4)‐6‐O‐m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29392bd40b454093aeedf9a7f44277ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Magdalena Andryszkiewicz, Yi Liu, Elsa Nielsen, Karin Norby, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 3, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract The food enzyme non‐reducing end α‐l‐arabinofuranosidase (α‐l‐arabinofuranoside non‐reducing end α‐l‐arabinofuranosidase; EC 3.2.1.55) is produced with the genetically modified Trichoderma reesei strain NZYM‐GV by Novozy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c69ae0a800bc4c568240a14843c7024e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.