Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"3-hydroxyindole"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 8 (2023)
The rapid analysis and characterization of compounds using mass spectrometry (MS) may overlook trace compounds. Although targeted analysis methods can significantly improve detection sensitivity, it is hard to discover novel scaffold compounds in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d33ff0fee562450d914b399eced8d095
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li T; Institute of Interdisciplinary Integrative Medicine Research, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, 1200 Cailun Road, Shanghai 201203, China.; State Key Laboratory of Organometallic Chemistry, Shanghai Institute of Organic Chemistry, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 200032, China., Chen K; State Key Laboratory of Organometallic Chemistry, Shanghai Institute of Organic Chemistry, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 200032, China., Wang X; State Key Laboratory of Organometallic Chemistry, Shanghai Institute of Organic Chemistry, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 200032, China., Wang Y; Institute for Control of Chinese Traditional Medicine and Ethnic Medicine, National Institutes for Food and Drug Control, No. 31 Huatuo Road, Daxing District, Beijing 102629, China., Su Y; Institute of Interdisciplinary Integrative Medicine Research, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, 1200 Cailun Road, Shanghai 201203, China., Guo Y; State Key Laboratory of Organometallic Chemistry, Shanghai Institute of Organic Chemistry, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 200032, China.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 19; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 19.