Zobrazeno 1 - 10
of 687
pro vyhledávání: '"3-deoxyglucosone"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 6, p 281 (2024)
In beer production, 1,2-dicarbonyl compounds such as 3-deoxyglucosone (3-DG) and 3-deoxymaltosone (3-DM) are formed via Maillard reaction or caramelization especially during malt kilning or wort boiling, resulting in substantial concentrations in wor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df958ea21fe44af490c6aae87f9024c3
Autor:
Yang Yang, Xue-Yi Liu, Qian Zhao, Dan Wu, Jin-Tao Ren, Meng Ma, Pei-Yun Li, Jia-Cai Wu, Wen-Yun Gao, Heng Li
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1509 (2024)
α-Dicarbonyl compounds (α-DCs) are commonly present in various foods. We conducted the investigation into concentration changes of α-DCs including 3-deoxyglucosone (3-DG), glyoxal (GO), and methylglyoxal (MGO) in fresh fruits and decapped commerci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6711ac3901084aa3b9c0b4ffa287e8b8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 93-100 (2022)
In this study, sugar-citric acid reaction systems were applied to study the formation of 3-deoxyglucosone(3-DG) and 5-hydroxymethylfurfural(5-HMF). Fructose/sucrose/glucose-citric acid reaction systems were constructed, the effects of sugar type, pH,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52deb133f20a40709bebcd060bc9c881
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The Maillard reaction products (MRPs) 3-deoxyglucosone (3-DG) and 5-hydroxymethylfurfural (HMF), which are formed during the thermal processing and storage of food, come into contact with technologically used yeasts during the fermentation of beer an
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A89861
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A89861/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A89861/attachment/ATT-0/
Autor:
Rongfang Tang, Mohammad Faisal, Abdulrahman A. Alatar, Asma N. Alsaleh, Mohd Saeed, Saheem Ahmad
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 32, Iss 5, Pp 2598-2602 (2020)
The Reactive carbonyl species (RCS) like, 3-deoxyglucosone (3-DG) is a highly reactive intermediate of the glycation reaction which may result into the formation of protein advanced glycation end-products (AGEs), like myoglobin-AGEs (Mb-AGEs) which f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f341abb4d1e48d6aaab725dc2923d08
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.