Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"3(2H)-furanone"'
Publikováno v:
Organics, Vol 4, Iss 1, Pp 70-85 (2023)
We have realized a Pd-catalyzed ring-opening of diazabicyclic olefins with 4-halo-1,3-dicarbonyl compounds. This reaction resulted in the formation of 3(2H)-furanone-appended hydrazino cyclopentenes. The reaction proceeds via the formation of a π-al
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed41358792c14474954ab06dad4fd150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 7, Iss 5, Pp 630-638 (2014)
New series of oxindol-based heterocyclic entities (2–11) have been designed and synthesized using indolin-2-one derivatives as key materials (1a–d). The chemical structures of the new synthesized compounds were characterized by FTIR, 1HNMR, 13CNM
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcd328d82ffa48e982a9abe33e8f8e14
Publikováno v:
Beilstein Journal of Organic Chemistry, Vol 10, Iss 1, Pp 1462-1470 (2014)
A facile route towards highly functionalized 3(2H)-furanones via a sequential Mannich addition–palladium catalyzed ring closing has been elaborated. The reaction of 4-chloroacetoacetate esters with imines derived from aliphatic and aromatic aldehyd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0290afca67964a4e8413fafe5271f9c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wilfried Schwab
Publikováno v:
Molecules, Vol 18, Iss 6, Pp 6936-6951 (2013)
4-Hydroxy-2,5-dimethyl-3(2H)-furanone (HDMF, furaneol®) and its methyl ether 2,5-dimethyl-4-methoxy-3(2H)-furanone (DMMF) are import aroma chemicals and are considered key flavor compounds in many fruit. Due to their attractive sensory properties th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d5a2980dea74a72b6ec25eababdcd48
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 14, Iss 7, Pp n/a-n/a (2016)
Abstract The Panel on Food Contact Materials, Enzymes, Flavourings and Processing Aids of EFSA was requested to evaluate three flavouring substances, 2,5‐dimethyl‐4‐ethoxyfuran‐3(2H)‐one [FL‐no: 13.117], 2,5‐dimethylfuran‐3(2H)‐one
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24875903126246e083c2087a0832ebba
Autor:
Gil Valdo José da Silva, Maurício Gomes Constantino, Viviani Nardini, Shirley Muniz Machado Rodrigues
Publikováno v:
Molecules, Vol 17, Iss 10, Pp 12151-12162 (2012)
A series of 3(2H)-furanones, based on side-chain modifications of a parent 3(2H)-furanone, was synthesized in good yield. The parent compound was prepared by hydrogenolysis, and subsequent acid hydrolysis, of isoxazole derivatives. The isoxazole was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0e3028a8d9240f6ba9ea3288517267f
Autor:
Morrison, Robert J.
Publikováno v:
Weed Science, 1992 Jan 01. 40(1), 110-114.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4045163