Zobrazeno 1 - 10
of 292
pro vyhledávání: '"2DCOS"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101661- (2024)
The taste and aroma of edible mushrooms, which is a criterion of judgment for consumer purchases, are influenced by amino acids and their metabolites. Sixty-eight amino acids and their metabolites were identified using liquid chromatography mass spec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44069178275d45c2b3dca817cd0228b1
Autor:
Zhou, Zhu a, ⁎, Dai, Yujia a, Jiang, Anna a, Zheng, Jian b, Dai, Dan c, Zhou, Yimin a, Wang, Chenglong d
Publikováno v:
In Microchemical Journal December 2024 207
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100819- (2024)
Edible wild mushrooms are one of the popular ingredients due to their high quality and unique flavor and nutrients. To gain insight into the effect of drying temperature on its composition, 86 Boletus bainiugan were divided into 5 groups and dried at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/420c197e38664c98a250707b182b3630
Publikováno v:
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol 269, Iss , Pp 115734- (2024)
Dissolved organic matter (DOM) which can help the transportation of nutrients and pollutants plays essential role in the aquatic ecosystems. However, the dynamics of individual DOM component under the change of latitude have not been elucidated to da
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59017ee7a8e946ec874aa9e49cf56605
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2023)
Boletes are favored by consumers because of their unique flavor, rich nutrition and delicious taste. However, the different nutritional values of each species lead to obvious price differences, so shoddy products appear on the market, which affects f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0139e427cbe542248ca537a85a4e6ff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.