Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"2-PROPENAL"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leonardo da Silva Bittencourt, Carlos Eduardo Schnorr, Daniela Copetti Santos, Diana Carolina Rostirolla, Karla Suzana Moresco, Pedro Ozório, Moara Rodrigues Mingori, Luana Heinfarth, Daniel Pens Gelain, José Cláudio Fonseca Moreira
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 65, Iss , Pp 103733- (2020)
Previous studies have reported that acrolein, may exert harmful effects on the brain. However, information regarding the neuroprotective properties of guarana against acrolein is not available. Due to the lack of research, we initiated the current st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/009d7336686849bcb5f44feb605fa7ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. Jäger
Publikováno v:
The MAK‐Collection for Occupational Health and Safety. :1-9
Autor:
Benni Du, Weichao Zhang
Publikováno v:
Structural Chemistry. 30:2271-2277
The catalytic decarbonylation reaction mechanisms of 2-methyl-2-propenal in the presence of hydrogen chloride (HCl), water (H2O), or sulfuric acid (H2SO4) have been investigated theoretically for the first time. Both concerted and stepwise mechanisms
Autor:
Fernández Soto, Andrea Estefanía, Jauregui Rodríguez, Alejandro José, Marqués Cosme, Andrea Paola
Traballo Fin de Grao en Enxeñaría Química. Curso 2020-2021 El presente proyecto tiene como objeto el diseño de una planta de producción de 10.000 toneladas al año de 2-propenal a partir de propileno con un mínimo de 95% de pureza. La producci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1601::41007490e8228612268fdad31acaf4d4
https://hdl.handle.net/10347/29446
https://hdl.handle.net/10347/29446
Autor:
Pedro Ozório, Karla Suzana Moresco, José Cláudio Fonseca Moreira, Daniel Pens Gelain, Carlos Eduardo Schnorr, Luana Heinfarth, Leonardo da Silva Bittencourt, Diana Carolina Rostirolla, Moara Rodrigues Mingori, Daniela Copetti Santos
Publikováno v:
Journal of Functional Foods
REDICUC-Repositorio CUC
Corporación Universidad de la Costa
instacron:Corporación Universidad de la Costa
Journal of Functional Foods, Vol 65, Iss, Pp 103733-(2020)
REDICUC-Repositorio CUC
Corporación Universidad de la Costa
instacron:Corporación Universidad de la Costa
Journal of Functional Foods, Vol 65, Iss, Pp 103733-(2020)
Previous studies have reported that acrolein, may exert harmful effects on the brain. However, information regarding the neuroprotective properties of guarana against acrolein is not available. Due to the lack of research, we initiated the current st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5a97a14966160f315413d90ab6a394ea
https://repositorio.cuc.edu.co/
https://repositorio.cuc.edu.co/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. Jäger
Publikováno v:
The MAK Collection for Occupational Health and Safety
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ea9d0919137764383383dc54eaa7cfc4
https://doi.org/10.1002/3527600418.bb10702d0022
https://doi.org/10.1002/3527600418.bb10702d0022
Publikováno v:
Russian Journal of Organic Chemistry. 39:1587-1592
By reaction of Z-3-(2-naphthyl)-3-chloro-2-propenal and aromatic amines 1-(2-naphthyl)-3-iminoaryl-1-propenylarylamines were prepared which at heating in the glacial acetic acid afforded the corresponding 2-(2-naphthyl)quinolines.