Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"2-Dimensional Gels"'
Autor:
Milcarek, Christine, Zahn, Kenneth
Publikováno v:
The Journal of Cell Biology, 1978 Dec 01. 79(3), 833-838.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1608631
Publikováno v:
Journal of Physical Chemistry B
Journal of Physical Chemistry B, American Chemical Society, 2015, 119 (20), pp.6295-6303. ⟨10.1021/acs.jpcb.5b02190⟩
Journal of Physical Chemistry B, American Chemical Society, 2015, 119 (20), pp.6295-6303. ⟨10.1021/acs.jpcb.5b02190⟩
International audience; The natural product epicocconone, owing to its unique fluorescence properties, has been developed into a range of products used in biotechnology, especially proteomics. However, its weak green fluorescence in its native state,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.