Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"2-DE reference map"'
Autor:
Nicolas Sommerer, Judith Burstin, Françoise Jacquin, Vincent Savois, Céline Henry, Michael Bourgeois, Valérie Labas
Publikováno v:
Proteomics
Proteomics, Wiley-VCH Verlag, 2009, 9 (2), pp.254-271. ⟨10.1002/pmic.200700903⟩
Proteomics, Wiley-VCH Verlag, 2009, 9 (2), pp.254-271. ⟨10.1002/pmic.200700903⟩
Publication Inra prise en compte dans l'analyse bibliométrique des publications scientifiques mondiales sur les Fruits, les Légumes et la Pomme de terre. Période 2000-2012. http://prodinra.inra.fr/record/256699; International audience; Pea (Pisum
Autor:
Andrea Scaloni, Jette Thykaer, Rosa Alduina, Fabio Sangiorgi, Anna Eliasson Lantz, Efthimia Stegmann, Giovanni Renzone, Anna Maria Puglia, Tilmann Weber, Giuseppe Gallo
Publikováno v:
Proteomics (Weinh., Print) 10 (2010): 1336–1358. doi:10.1002/pmic.200900175
info:cnr-pdr/source/autori:Gallo G, Renzone G, Alduina R, Stegmann E, Weber T, Lantz AE, Thykaer J, Sangiorgi F, Scaloni A, Puglia AM./titolo:Differential proteomic analysis reveals novel links between primary metabolism and antibiotic production in Amycolatopsis balhimycina./doi:10.1002%2Fpmic.200900175/rivista:Proteomics (Weinh., Print)/anno:2010/pagina_da:1336/pagina_a:1358/intervallo_pagine:1336–1358/volume:10
info:cnr-pdr/source/autori:Gallo G, Renzone G, Alduina R, Stegmann E, Weber T, Lantz AE, Thykaer J, Sangiorgi F, Scaloni A, Puglia AM./titolo:Differential proteomic analysis reveals novel links between primary metabolism and antibiotic production in Amycolatopsis balhimycina./doi:10.1002%2Fpmic.200900175/rivista:Proteomics (Weinh., Print)/anno:2010/pagina_da:1336/pagina_a:1358/intervallo_pagine:1336–1358/volume:10
A differential proteomic analysis, based on 2-DE and MS procedures, was performed on Amycolatopsis balhimycina DSM5908, the actinomycete producing the vancomycin-like antibiotic balhimycin. A comparison of proteomic profiles before and during balhimy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::212bfbd1f7fee05fa44f050aa6911ca5
http://hdl.handle.net/10447/45575
http://hdl.handle.net/10447/45575
Autor:
Michela Di Michele, Donato Chiatante, Simona Arena, Dalila Trupiano, Andrea Scaloni, Vincenzo Viscosi, Gabriella S. Scippa, Mariapina Rocco, M. Ialicicco
Publikováno v:
Electrophoresis (Weinh., Print) 31 (2010): 497–506. doi:10.1002/elps.200900459
info:cnr-pdr/source/autori:Scippa GS, Rocco M, Ialicicco M, Trupiano D, Viscosi V, Di Michele M, Arena S, Chiatante D, Scaloni A./titolo:The proteome of lentil (Lens culinaris Medik.) seeds: discriminating between landraces./doi:10.1002%2Felps.200900459/rivista:Electrophoresis (Weinh., Print)/anno:2010/pagina_da:497/pagina_a:506/intervallo_pagine:497–506/volume:31
info:cnr-pdr/source/autori:Scippa GS, Rocco M, Ialicicco M, Trupiano D, Viscosi V, Di Michele M, Arena S, Chiatante D, Scaloni A./titolo:The proteome of lentil (Lens culinaris Medik.) seeds: discriminating between landraces./doi:10.1002%2Felps.200900459/rivista:Electrophoresis (Weinh., Print)/anno:2010/pagina_da:497/pagina_a:506/intervallo_pagine:497–506/volume:31
Lentil (Lens culinaris Medik.) is one of the most ancient crops of the Mediterranean region used for human nutrition; an extensive differentiation of L. culinaris over millennia has resulted in a number of different landraces. As a consequence of env
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b1a17e94b42b8f3f8a275a516ae3877d
http://hdl.handle.net/11695/2835
http://hdl.handle.net/11695/2835
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.