Zobrazeno 1 - 10
of 764 634
pro vyhledávání: '"1H NMR"'
Autor:
Chawishli, Lana H.1 lana.chawishli@su.edu.krd
Publikováno v:
ZANCO Journal of Pure & Applied Sciences. 2024, Vol. 36 Issue 2, p107-121. 15p.
Publikováno v:
University Chemistry. 2024, Vol. 39 Issue 7, p361-367. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pier Paolo Becchi, Veronica Lolli, Leilei Zhang, Francesco Pavanello, Augusta Caligiani, Luigi Lucini
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101607- (2024)
Two untargeted metabolomics approaches (LC-HRMS and 1H NMR) were combined to classify Amarone wines based on grape withering time and yeast strain. The study employed a multi-omics data integration approach, combining unsupervised data exploration (M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13834636e78645a686d128f993a3928a