Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "龙晓珊"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"龙晓珊"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
肉桂多酚清除自由基及 抑制α-葡萄糖苷酶活性的能力. (Chinese)
Autor:
龙晓珊
,
廖森泰
,
刘书成
,
刘凡
,
黎尔纳
,
庞道睿
,
穆利霞
,
王卫飞
,
邹宇晓
Publikováno v: Modern Food Science & Technology; 2021, Vol. 37 Issue 8, p119-126, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
发酵和加工对桑椹抗氧化和降血糖作用的影响. (Chinese)
Autor:
龙晓珊
,
胡腾根
,
邹宇晓
,
廖森泰
,
王思远
,
林光月
,
黎尔纳
,
刘 凡
,
李 倩
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2019, Vol. 40 Issue 11, p116-123, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
2
Akademické články
Předmět
1
antioxidant
1
antioxidant effect
1
cinnamon
1
free radical
1
hypoglycemic effect
1
microbial populations
1
monosaccharide
1
mulberry
1
polyphenol
1
α-glucosidase
1
α-葡萄糖苷酶
1
单糖
1
多酚
1
抗氧化
1
抗氧化作用
1
桑椹
1
肉桂
1
自由基
1
菌落总数
1
降血糖作用
Vydavatel
1
editorial office of modern food science & technology
1
food science editorial department
Publikováno v
1
modern food science & technology
1
shipin kexue/ food science
Zdroj
2
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......