Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"高牡丹"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science & Technology of Cereals, Oils & Foods; 2024, Vol. 32 Issue 6, p170-179, 10p
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 3, Pp 106-109,134 (2023)
为解决现有芝麻酱和花生酱酸值、过氧化值测定中油脂提取方法存在的提取时间长、效率低等问题,通过在样品中加入丙酮水溶液,使蛋白质发生变性、絮凝,从而破坏芝麻酱、花生酱稳定
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/300498b6512c43d38e78e09a07b15ad1
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Quality; Feb2024, Vol. 15 Issue 3, p165-173, 9p
Publikováno v:
Modern Food Science & Technology; 2024, Vol. 40 Issue 11, p370-378, 9p
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Quality; Aug2019, Vol. 10 Issue 16, p5341-5345, 5p
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Quality; Aug2019, Vol. 10 Issue 16, p5245-5249, 5p
Publikováno v:
Food Research & Development; jul2019, Vol. 40 Issue 14, p202-224, 5p
Publikováno v:
Acta Edulis Fungi; 2019, Vol. 26 Issue 3, p91-96, 6p
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 2, Pp 18-24,62 (2024)
为提高牡丹籽油乳液的氧化稳定性,将叔丁基对苯二酚(TBHQ)与天然抗氧化剂(生育酚、抗坏血酸)进行复配,测定不同抗氧化剂对牡丹籽油乳液的抗氧化作用,并分析了不同复配抗氧化剂
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5268352d7b624138bf9c6569f0bea7fe