Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archiv AV ČR
Archeologický ústav
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Centrum medievistických studií
Centrum výzkumu globální změny
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav dějin umění
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav jaderného výzkumu
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav pro jazyk český
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Výzkumné centrum pro dějiny vědy
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "马常云"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"马常云"'
Řazení
od nejnovějšího
od nejstaršího
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
不同物理形态淀粉凝胶体系的建立. (Chinese)
Autor:
林顺顺
,
赵杰
,
宋晓燕
,
马兵团
,
金饪
,
马常云
,
孙晓薇
,
陈 慧
,
王佩茹
,
李梦琴
Publikováno v: Journal of Chinese Institute of Food Science & Technology; Nov2022, Vol. 22 Issue 11, p114-122, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
淀粉-乳清蛋白复合条件对体系润滑特性的影响. (Chinese)
Autor:
赵 杰
,
宋晓燕
,
马兵团
,
金钰
,
马常云
,
陈 慧
,
孙晓薇
,
林顺顺
,
李梦琴
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2022, Vol. 43 Issue 14, p22-27, 6p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
2
Akademické články
Předmět
1
analysis of variance
1
mouthfeel
1
plant species
1
polydimethylsiloxane
1
starch gel
1
taste
1
texture characteristics
1
tribology
1
whey protein
1
whey protein concentrates
1
whey proteins
1
乳清蛋白
1
口感
1
摩擦学
1
润滑
1
质构特性
Vydavatel
1
food science editorial department
1
journal of chinese institute of food science & technology periodical office
Publikováno v
1
journal of chinese institute of food science & technology
1
shipin kexue/ food science
Zdroj
2
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......