Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "陈鸿剑"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"陈鸿剑"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
陕西红枣中苯甲酸的本底值分析. (Chinese)
Autor:
李晓
,
李媛
,
张建成
,
陈鸿剑
,
樊成
,
李梅
,
安瑜
,
彭飞
,
吴坤
,
刘李婷
Publikováno v: Modern Food Science & Technology; 2022, Vol. 38 Issue 4, p254-233, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Periodical
婴幼儿配方羊乳粉生产中高氯酸盐 污染来源研究. (Chinese)
Autor:
康 婕
,
陈鸿剑
,
李 媛
,
孙亚南
,
石 菲
,
刘娟娟
,
樊 成
,
任 怡
,
宋 悦
,
任 静
Publikováno v: China Dairy; 2022, Issue 9, p81-94, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
1
Akademické články
Předmět
1
background value
1
benzoic acid
1
confidence intervals
1
drying methods
1
food additives
1
gaussian distribution
1
human body
1
jujube
1
jujube (plant)
1
origins
1
perchlorate
1
risk assessment
1
source analysis
1
varieties
1
产地
1
发育期
1
品种
1
干燥方式
1
红枣
1
苯甲酸
1
风险评估
1
高氯酸盐
Vydavatel
1
china dairy editorial office
1
editorial office of modern food science & technology
Publikováno v
1
china dairy
1
modern food science & technology
Zdroj
2
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......