Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "胡向华"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"胡向华"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
黏结剂种类对加热不燃烧型烟草薄片成形及 物理性能的影响.
Autor:
胡向华
1
,
罗 冲
2
,
王茹楠
2
,
田云增
2
,
陈顺辉
2
,
李 锦
2
,
李 斌
3
,
张俊岭
2
418927956@qq.com
,
温洋兵
1
yangbingwen@tust.edu.cn
Publikováno v:
Transactions of China Pulp & Paper
. 2024, Vol. 39 Issue 3, p123-131. 9p.
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
食用碱添加对不同冷冻杂粮面团品质 特性的影响. (Chinese)
Autor:
杜文凯
,
苏同超
,
胡向华
,
曾 洁
,
高海燕
,
王洋洋
,
田佳楠
,
马明君
,
周海旭
Publikováno v: Science & Technology of Food Industry; Dec2023, Vol. 44 Issue 24, p54-62, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Akademické články
Předmět
2
forming
2
physical properties
2
viscosity
2
物理性能
2
黏度
1
alkalies
1
dough
1
quality characteristics
1
textural properties
1
water distribution
1
品质特性
1
水分分布
1
稠浆法
1
质构特性
Vydavatel
2
china pulp & paper magazines publisher
1
science & technology of food industry editorial office
Publikováno v
2
transactions of china pulp & paper
1
science & technology of food industry
Zdroj
2
Complementary Index
1
Business Source Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......