Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "田佳楠"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"田佳楠"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
食用碱添加对不同冷冻杂粮面团品质 特性的影响. (Chinese)
Autor:
杜文凯
,
苏同超
,
胡向华
,
曾 洁
,
高海燕
,
王洋洋
,
田佳楠
,
马明君
,
周海旭
Publikováno v: Science & Technology of Food Industry; Dec2023, Vol. 44 Issue 24, p54-62, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
弱碱性过氧化氢漂白对杨木CTMP中 碳水化合物和木质素的影响. (Chinese)
Autor:
张馨月
,
张舒惠
,
李 晶
,
田佳楠
,
刘照君
,
侯庆喜
Publikováno v: China Pulp & Paper; 2023, Issue 11, p60-67, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
MiR-381 下调 Hes1 表达调控神经干细胞增殖和向神经元的分化. (Chinese)
Autor:
史晓东
,
郑娇琳
,
田佳楠
,
李慧
,
马煦
,
王晓坤
,
聂雪丹
,
杨春晓
,
焉春华
Publikováno v: Progress in Modern Biomedicine; 2017, Vol. 17 Issue 19, p3821-3830, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
4
Akademické články
Předmět
2
hes1
2
neural stemcells
2
neuron
2
神经元
2
神经干细胞
1
alkalies
1
carbohydrates
1
dough
1
h2o2 bleaching
1
h2o2漂白
1
lignin
1
mgo
1
pulp properties
1
quality characteristics
1
textural properties
1
water distribution
1
品质特性
1
木质素
1
水分分布
1
碳水化合物
1
纸浆性能
1
质构特性
Vydavatel
2
publishing house of progress in modern biomedicine
1
china pulp & paper magazines publisher
1
science & technology of food industry editorial office
Publikováno v
2
progress in modern biomedicine
1
china pulp & paper
1
science & technology of food industry
Zdroj
3
Complementary Index
1
Academic Search Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......