Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "沈亚芳"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"沈亚芳"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
饲料来源对养殖拟穴青蟹营养组成的影响分析. (Chinese)
Autor:
黄爱霞
,
孙丽慧
,
郝贵杰
,
沈亚芳
,
崔雁娜
,
蒋荣响
,
林 锋
Publikováno v: Feed Industry; 2024, Vol. 45 Issue 2, p77-83, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
暂养净化对池塘养殖大口黑鲈营养成分及 挥发性风味物质的影响. (Chinese)
Autor:
崔雁娜
,
徐 磊
,
郭水荣
,
雷 宁
,
林 锋
,
周冬仁
,
王 俊
,
沈亚芳
,
黄爱霞
,
郝贵杰
Publikováno v: Journal of Food Safety & Quality; Aug2023, Vol. 14 Issue 16, p94-103, 10p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
冷藏大口黑鲈鱼片品质变化规律及 优势腐败菌致腐能力分析. (Chinese)
Autor:
黄爱霞
,
林 锋
,
崔雁娜
,
徐 磊
,
沈亚芳
,
王雨辰
,
孙博怿
,
沈佳敏
,
郝贵杰
Publikováno v: Journal of Food Safety & Quality; Aug2023, Vol. 14 Issue 15, p93-100, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
4
Akademické články
Předmět
2
gonad
2
micropterus salmoides
2
muscle
2
nutritional composition
2
肌肉
1
cold storage
1
dominant spoilage bacteria
1
nutritional components
1
quality change
1
volatile flavor compounds
1
优势腐败菌
1
冷藏
1
品质变化
1
大口黑鲈
1
挥发性风味物质
1
营养成分
Vydavatel
2
journal of food safety & quality editorial department
2
liaoning provincial institute of agricultural mechanization
Publikováno v
2
feed industry
2
journal of food safety & quality
Zdroj
3
Complementary Index
1
Academic Search Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......