Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "梁明锋"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"梁明锋"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
不同地区酱香型白酒风格特征及风味物质构成差异相关性研究. (Chinese)
Autor:
许忠平
,
梁明锋
,
张娇娇
,
雷显仲
,
沈世明
,
张明松
,
孙志伟
,
刘海坡
,
张翠英
,
韩兴林
Publikováno v: China Brewing; 2024, Vol. 43 Issue 2, p35-42, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
贵州迎宾酒绵柔酱香型白酒酒体感官特征与特征风味的相关性分析. (Chinese)
Autor:
张娇娇
,
梁明锋
,
雷显仲
,
薛新新
,
陈禹锜
,
沈世明
,
何猛超
,
胡景辉
,
谢三款
,
张明松
,
韩兴林
Publikováno v: China Brewing; 2022, Vol. 41 Issue 2, p69-75, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
2
Akademické články
Předmět
1
bitterness (taste)
1
chromatographic analysis
1
correlation
1
correlation analysis
1
different regions
1
flavor
1
flavor characteristics
1
pentanol
1
principal component analysis
1
propionic acid
1
sauce-flavor baijiu
1
sensory quality
1
wine aging
1
不同地区
1
主成分分析
1
感官品质
1
相关性
1
相关性分析
1
酱香型白酒
1
风味特征
Zdroj
2
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......