Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "杨万进"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"杨万进"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
等差速压片破碎机 快慢辊差速比和压片厚度对玉米品质的影响.
Autor:
王天武
1
,
杨万进
1
,
陶冶
2
,
严存兵
3
,
黎良航
3
,
张曦
1
,
陶琳丽
1
,
牛国一
1
Publikováno v:
Feed Research
. 2023, Vol. 46 Issue 12, p139-143. 5p.
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
盐酸水解方法对鸡肉中氨基酸含量的影响. (Chinese)
Autor:
杜光英
,
牛国一
,
李富银
,
王天武
,
杨万进
,
尹汝高凡
,
陶 冶
,
甘文斌
,
陶琳丽
Publikováno v: Journal of Food Safety & Quality; 2021, Vol. 12 Issue 22, p8765-8773, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
鸡胸肌冻干粉赖氨酸近红外定量 预测模型的建立与优化. (Chinese)
Autor:
陶琳丽
,
陶冶
,
甘文斌
,
杜光英
,
李富银
,
王天武
,
尹汝高凡
,
杨万进
,
张曦
,
牛国一
Publikováno v: Modern Food Science & Technology; 2021, Vol. 37 Issue 10, p270-282, 13p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
4
Akademické články
Předmět
2
amylopectin
2
amylose
2
corn
2
corn flour
2
corn quality
2
cornstarch
2
rice flour
1
amino acid
1
chicken
1
flake thickness
1
hydrolysis time
1
lysine
1
mercaptoethanol
1
near infrared spectroscopy
1
phenol
1
ruminant feed
1
氨基酸
1
苯酚
1
赖氨酸
1
近红外光谱
1
鸡肉
Vydavatel
2
editorial board of feed research
1
editorial office of modern food science & technology
1
journal of food safety & quality editorial department
Publikováno v
2
feed research
1
journal of food safety & quality
1
modern food science & technology
Zdroj
3
Complementary Index
1
Academic Search Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......