Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "李王强"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
4
of
4
pro vyhledávání:
'"李王强"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
一株除臭固氮菌的筛选、鉴定 及发酵条件优化. (Chinese)
Autor:
李英
,
刘秀雨
,
李王强
,
丁文涛
,
李贞景
,
路来风
,
郭庆彬
,
康继
,
王昌禄
,
朴杨柠菥
Publikováno v: Food Research & Development; Jun2024, Vol. 45 Issue 12, p172-180, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
Streptomyces alboflavus TD-1 产挥发性抑菌 物质对黄曲霉菌生长及其毒素的抑制作用. (Chinese)
Autor:
张晓君
,
路来风
,
李淑华
,
王昵霏
,
李王强
,
王安琪
,
宋冠林
,
李贞景
,
王昌禄
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2021, Vol. 42 Issue 18, p51-57, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
山羊乳-FOS/GOS库德毕赤酵母DS8-1微胶囊的 制备及体外评价. (Chinese)
Autor:
刘 月
,
高云云
,
李 珊
,
李王强
,
李宝坤
,
卢士玲
,
蒋彩虹
,
王庆玲
,
董 娟
,
李宇辉
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2021, Vol. 42 Issue 6, p94-103, 10p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Akademický článek
新疆发酵驼乳中分解植酸盐酵母菌的筛选及鉴定. (Chinese)
Autor:
王建程
,
李珊
,
刘月
,
李王强
,
李宝坤
Publikováno v: China Brewing; 2020, Vol. 39 Issue 4, p57-61, 5p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
4
Akademické články
Předmět
2
camel milk
2
fermented milk
2
scanning electron microscopy
1
1-octen-3-ol
1
1-辛烯-3-醇
1
aflatoxin
1
aspergillus flavus
1
degradation
1
fermented foods
1
fluorescence microscopy
1
fructooligosaccharides
1
galactooligosaccharides
1
gastric juice
1
glucose effect
1
goat milk
1
goats
1
high performance liquid chromatography
1
homology (biology)
1
identification
1
mitochondrial membranes
1
phytate
1
phytic acid
1
pichia kudriavzevii
1
screening
1
sodium alginate
1
total nitrogen
1
volatile organic compounds
1
yeast
1
yeast extract
1
低聚半乳糖
1
低聚果糖
1
发酵条件优化
1
山羊乳
1
库德毕赤酵母
1
总氮
1
海藻酸钠
1
筛选
1
酵母菌
1
鉴定
1
黄曲霉
1
黄曲霉毒素
Vydavatel
2
food science editorial department
1
china brewing editorial office
1
food research & development editorial department
Publikováno v
2
shipin kexue/ food science
1
china brewing
1
food research & development
Zdroj
4
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......