Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "李孟涛"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 2 of 2 pro vyhledávání: '"李孟涛"'
1
Akademický článek
浓香型白酒中主要异嗅味研究进展. (Chinese)
Autor: 刘平, 孙啸涛, 许德富, ,张宿义, 明红梅, 敖宗华, 贾俊杰, 李孟涛
Publikováno v: Food & Fermentation Industries; 8/25/2024, Vol. 50 Issue 16, p396-407, 12p
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
浓香型基酒中糊味特征物质解析. (Chinese)
Autor: 李孟涛, 许德富, 敖宗华, 明红梅, 代汉聪, 代小雪, 刘 平
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 13, p173-180, 8p
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 2 Akademické články
  • 1 2,4-di-tert-butylphenol
  • 1 burnt flavor
  • 1 flavor
  • 1 headspace solid-phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry
  • 1 manufacturing processes
  • 1 off-flavor
  • 1 omission experiments
  • 1 prevention measures
  • 1 product quality
  • 1 production process
  • 1 quality control
  • 1 raw materials
  • 1 sensory characteristics
  • 1 threshold (perception)
  • 1 感官特征
  • 1 防治措施
  • 1 顶空固相微萃取-气相色谱-质谱法
  • 1 food & fermentation industries
  • 1 food science editorial department
  • 1 food & fermentation industries
  • 1 shipin kexue/ food science
  • 2 Complementary Index

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......