Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "文昌典"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"文昌典"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
琼脂/纳他霉素抗菌膜的性能表征及应用评价 宋. (Chinese)
Autor:
宋雪健
,
王欣卉
,
王春圻
,
王洪江
,
曹家宝
,
张东杰
,
李志江
,
徐玮东
,
文昌典
Publikováno v: Modern Food Science & Technology; Jun2023, Vol. 39 Issue 6, p132-141, 10p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
琼脂/纳他霉素抗菌膜的性能表征及应用评价. (Chinese)
Autor:
宋雪健
,
王欣卉
,
王春圻
,
王洪江
,
曹家宝
,
张东杰
,
李志江
,
徐玮东
,
文昌典
Publikováno v: Modern Food Science & Technology; Jun2023, Vol. 39 Issue 6, p132-141, 10p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
多糖基广谱抗菌薄膜的制备及性能研究. (Chinese)
Autor:
李志明
,
文昌典
,
魏甜甜.
,
宋雪健
,
张东杰
Publikováno v: Food & Machinery; 2023, Issue 4, p94-102, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Akademické články
Předmět
2
aspergillus niger
2
humidity
2
melons
2
saccharomyces cerevisiae
2
tensile strength
2
琼脂
1
antibacterial agents
1
carrageenans
1
composite membranes (chemistry)
1
gracilaria
1
grape
1
light transmission
1
preservation
1
preservation of fruit
1
纳他霉素
Vydavatel
2
editorial office of modern food science & technology
1
food & machinery editorial office
Publikováno v
2
modern food science & technology
1
food & machinery
Zdroj
3
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......