Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "张雪元"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"张雪元"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
感官结合化学分析技术解析单粮型和多粮型清香型白酒风味差异. (Chinese)
Autor:
倪兴婷
,
孙细珍
,
宁珍珍
,
熊亚青
,
李强
,
江莎
,
刘家欢
,
杜佳炜
,
张雪元
Publikováno v: Food & Fermentation Industries; 10/25/2024, Vol. 50 Issue 20, p259-265, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
濃香型白酒異嗅味-糠味物質解析. (Chinese)
Autor:
倪興婷
,
孫細珍
,
劉懷臣
,
陳杰
,
黃李婭
,
熊亞青
,
李強
,
張帆
,
張雪元
Publikováno v: China Brewing; 2024, Vol. 43 Issue 7, p41-49, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
茯苓、白芷、白扁豆混合物中总多糖提取工艺优化. (Chinese)
Autor:
曹菁
,
张雪元
,
周彬
,
王晨
,
郝江伟
Publikováno v: China Brewing; 2021, Vol. 40 Issue 12, p195-198, 4p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Akademické články
Předmět
2
chemometrics
2
flavor
1
analytical chemistry
1
angelica dahurica
1
bran
1
chemical analysis
1
dolichos lablab
1
extraction process
1
fruit flavors & odors
1
gas chromatography/mass spectrometry (gc-ms)
1
liquids
1
liquors
1
mixture
1
mixtures
1
optimization
1
polysaccharides
1
poria cocos
1
process optimization
1
sensory analysis
1
sensory evaluation
1
solids
1
spectrometry
1
strong-flavor baijiu
1
temperature
1
total polysaccharides
1
volatile flavor substances
1
优化
1
化学分析
1
总多糖
1
感官分析
1
提取工艺
1
揮發性風味物質
1
濃香型白酒
1
白芷
1
茯苓
Vydavatel
2
china brewing editorial office
1
food & fermentation industries
Publikováno v
2
china brewing
1
food & fermentation industries
Zdroj
3
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......