Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "康乐天"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"康乐天"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
精氨酸对绵羊胴体品质、肉质特性及瘤胃细菌组成的影响.
Autor:
康乐天
1,2
klt191210@163.com
,
王威皓
1,2
,
刘 婷
1,2
,
张台武
1,2
,
赵 欣
1,2
,
翟茂琴
1,2
,
李 军
3
,
靳 烨
1,2
,
段 艳
1,2
duanyan@imau.edu.cn
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering
. Jan2024, Vol. 40 Issue 1, p310-319. 10p.
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
日粮添加丁酸梭菌对小尾寒羊脂肪酸 代谢和肉品质的影响. (Chinese)
Autor:
王威皓
,
窦露
,
康乐天
,
王宏迪
,
段艳
,
苏琳
,
赵丽华
,
武海峰
,
靳烨
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2023, Vol. 44 Issue 19, p1-9, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Akademické články
Předmět
2
arginine
2
fatty acid profile
2
meat
2
quality control
2
sheep
2
品质控制
2
精氨酸
2
肉
1
animal feeds
1
clostridium butyricum
1
fatty acid composition
1
linolenic acids
1
meat quality
1
oleic acid
1
palmitic acid
1
peroxisome proliferator-activated receptors
1
rumen biohydrogenation
1
rumen microorganisms
1
small-tailed han sheep
1
unsaturated fatty acids
1
丁酸梭菌
1
小尾寒羊
1
瘤胃微生物
1
绵羊
1
肉品质
1
脂肪酸组成
Vydavatel
2
chinese society of agricultural engineering
1
food science editorial department
Publikováno v
2
transactions of the chinese society of agricultural engineering
1
shipin kexue/ food science
Zdroj
2
Complementary Index
1
Academic Search Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......