Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "吴浩人"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"吴浩人"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
冠突散囊菌发酵青钱柳茶的工艺优化. (Chinese)
Autor:
罗茜
,
巢瑾
,
周令欣
,
李佳莲
,
蒋立文
,
袁勇
,
吴浩人
,
银飞燕
,
赵萌萌
Publikováno v: Food Research & Development; Jul2024, Vol. 45 Issue 13, p150-156, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
基于香气指纹图谱和多元化学计量法对 黄金茶2号等级的判别分析. (Chinese)
Autor:
巢 瑾
,
周令欣
,
银飞燕
,
罗 茜
,
赵萌萌
,
袁 勇
,
吴浩人
,
李 跑
,
蒋立文
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2023, Vol. 44 Issue 4, p321-328, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
黑茶菌添加量对包包曲培菌过程品质的影响. (Chinese)
Autor:
范斌强
,
吴浩人
,
余有贵
,
刘安然
,
熊翔
Publikováno v: Food & Machinery; 2021, Issue 5, p27-77, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Akademické články
Předmět
2
eurotium cristatum
2
冠突散囊菌
1
chemometric analysis
1
chemometrics
1
cyclocarya paliurus
1
dark tea
1
gas chromatography/mass spectrometry (gc-ms)
1
headspace solid-phase microextraction
1
independent variables
1
limonene
1
process optimization
1
sensory evaluation
1
tea
1
化学计量学
1
固态发酵
1
工艺优化
1
感官评价
1
青钱柳
1
顶空固相微萃取
1
黑茶
Vydavatel
1
food & machinery editorial office
1
food research & development editorial department
1
food science editorial department
Publikováno v
1
food & machinery
1
food research & development
1
shipin kexue/ food science
Zdroj
3
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......