Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archiv AV ČR
Archeologický ústav
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Centrum medievistických studií
Centrum výzkumu globální změny
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav dějin umění
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav jaderného výzkumu
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav pro jazyk český
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Výzkumné centrum pro dějiny vědy
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "劳梦甜"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"劳梦甜"'
Řazení
od nejnovějšího
od nejstaršího
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
冻结方式对黑斑蛙后腿肌肉持水性及肌原纤维 蛋白结构特性的影响. (Chinese)
Autor:
劳梦甜
,
曾璐瑶
,
吴孟钊
,
王海滨
,
彭利娟
,
王 琦
,
路洪艳
,
曹 能
,
焦楚壹
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 13, p264-274, 11p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
不同卤制加工阶段中食盐添加量对小龙虾尾 品质及挥发性风味的影响. (Chinese)
Autor:
王子凌
,
张子豪
,
曾璐瑶
,
劳梦甜
,
王海滨
,
王 琦
,
彭利娟
,
路洪艳
,
邹圣碧
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 11, p52-60, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
2
Akademické články
Předmět
1
crayfish
1
freezing methods
1
liquid nitrogen freezing
1
marination
1
microstructure
1
myofibrillar proteins
1
processing stages
1
quality
1
salt
1
volatile flavor
1
冻结方式
1
加工阶段
1
品质
1
小龙虾
1
微观结构
1
挥发性风味
1
肌原纤维蛋白
1
食盐
Zdroj
2
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......