Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "刘琳帅"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"刘琳帅"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
基于顶空气相色谱‐离子迁移谱的不同品种 香稻米快速鉴别方法. (Chinese)
Autor:
卞景阳
,
孙兴荣
,
刘琳帅
,
邵凯
,
冯鹏
,
车野
,
胡禧熙
,
顾鑫
,
徐磊
,
李杰
Publikováno v: Food Research & Development; Feb2024, Vol. 45 Issue 4, p164-171, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
基于顶空-气相色谱-离子迁移谱技术分析蒸煮 前后不同颜色稻米的挥发性化合物. (Chinese)
Autor:
孙兴荣
,
卞景阳
,
刘琳帅
,
邵 凯
,
刘 凯
,
来永才2,3,
,
李 杰
,
冯 鹏
,
车 野
,
金 铃
,
顾 鑫
,
魏连会
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2023, Vol. 44 Issue 10, p332-340, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
基于气相色谱-离子迁移谱法比较 3. (Chinese)
Autor:
孙兴荣
,
卞景阳
,
刘琳帅
,
邵 凯
,
刘 凯
,
来永才
,
李 杰
,
冯 鹏
,
车 野
Publikováno v: Journal of Food Safety & Quality; Sep2022, Vol. 13 Issue 17, p5452-5458, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Akademické články
Předmět
2
fingerprint spectrum
2
fragrant rice
2
gas chromatography-ion mobility spectrometry
2
rice
2
指纹图谱
2
挥发性成分
1
characteristic flavor
1
different varieties
1
flavor
1
furfuryl alcohol
1
gas migration
1
gases
1
headspace-gas chromatography-ion mobility spectrometry
1
malonic acid
1
monomers
1
red rice
1
spectrometry
1
volatile components
1
volatile organic compounds
1
volatile profile
1
气相色谱-离子迁移谱
1
气相色谱-离子迁移谱法
1
稻米
Vydavatel
1
food research & development editorial department
1
food science editorial department
1
journal of food safety & quality editorial department
Publikováno v
1
food research & development
1
journal of food safety & quality
1
shipin kexue/ food science
Zdroj
3
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......