Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "冯丽凤"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"冯丽凤"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
分散固相萃取一超高效液相色谱一 串联质谱法测定饲料中的多肽类抗生素 (Chinese)
Autor:
黄燕
,
李燕妹
,
陈言凯
,
梁敏
,
冯丽凤
,
陈何燊
,
林浩学
,
蔡小明
Publikováno v: Feed Research; 2024, Vol. 47 Issue 5, p109-116, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
超高效液相色谱-串联质谱法直接测定啤酒中 20 种游离氨基酸含量. (Chinese)
Autor:
吴少明
,
黄永辉
,
陈言凯
,
蔡小明
,
冯丽凤
,
林浩学
,
陈何燊
,
黄 燕
,
叶梦薇
,
梁 敏
Publikováno v: Journal of Food Safety & Quality; 2022, Vol. 13 Issue 5, p1545-1553, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
超高效液相色谱-串联质谱法同时测定水产品中 6 种丁香酚类物质的残留量. (Chinese)
Autor:
吴少明
,
蔡小明
,
周 鹏
,
蔡慧钦
,
梁 敏
,
陈言凯
,
李燕平
,
冯丽凤
,
林浩学
,
黄 媛
Publikováno v: Shipin Kexue/ Food Science; 2020, Vol. 41 Issue 16, p320-326, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
4
Akademické články
Předmět
3
超高效液相色谱-串联质谱
2
dispersive solid-phase extraction
2
feed
2
peptide antibiotics
2
ultra-performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry
2
饲料
1
aquatic products
1
beer
1
elution (chromatography)
1
eugenol
1
free amino acids
1
gradient elution (chromatography)
1
liquid chromatography-mass spectrometry
1
solid phase extraction
1
solid-phase extraction
1
standard deviations
1
ultra performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry
1
ultra-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry
1
丁香酚
1
分散固相萃取
1
啤酒
1
固相萃取
1
水产品
1
游离氨基酸
1
超高效液相色谱-串联质谱法
Vydavatel
2
editorial board of feed research
1
food science editorial department
1
journal of food safety & quality editorial department
Publikováno v
2
feed research
1
journal of food safety & quality
1
shipin kexue/ food science
Zdroj
3
Complementary Index
1
Academic Search Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......