Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "关雎"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"关雎"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
四川传统清鸡汤与市售鸡汤风味成分的比较分析. (Chinese)
Autor:
贾晓攀
,
唐万婷
,
吴宝珠
,
易宇文
,
关雎
,
蔡雪梅
,
吴华昌
,
乔兴
,
邓静
Publikováno v: China Condiment; Oct2024, Vol. 49 Issue 10, p161-171, 11p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
烹饪方式对猪肉理化特性及挥发性化合物的影响. (Chinese)
Autor:
王天杨
,
关雎
,
易宇文
,
刘阳
,
范文教
,
乔明峰
,
吴华昌
,
邓静
Publikováno v: China Condiment; May2024, Vol. 49 Issue 5, p38-46, 9p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
2
Akademické články
Předmět
1
baking
1
colorimeters
1
cooking
1
electronic tongue
1
flavor components
1
free amino acids
1
gc-ims
1
glutaraldehyde
1
partial least squares-discriminant analysis
1
physicochemical properties
1
pork
1
volatile compounds
1
挥发性化合物
1
游离氨基酸
1
猪肉
1
理化特性
1
电子舌
1
风味成分
Zdroj
2
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......